I dnas za vas imamo jednu zanimljivu temu , a koja se tiče svadbi , a koje su na našim prostorima tema o kojoj se može pisati na hiljade stranica . Naime , sve zavisi u kakvoj je ko mogućnosti , tako se i odlučuje kakva će svadba da bude . Naime , u današnje vreme , kada imamo jako veliku krizu u gotvoo celom svetu , imamo svadbe koje se organizuju samo za kumove , roditelje i to je to , a sa druge strane imamo i svadbe koje znaju da traju i po nekoliko godina.

Tako smo na njima u poslednjih par godina mogli da vidimo sve i svapta ,a uglavom jeneukus taj koji prednhjači ,te negativne stvari , a gotovo u 99% situacija, glavni uzročnik problema i svega jeste alkohol i ništa drugo. ije nepotznanica da ume da dođe do brutalnih okršaja , a na kojima na kraju mora da interveniše i policija , a neki od gostiiju završe iza rešetaka . Mi danas govorimo o običajima na Balkanskim svadbama, a svakako da ste odmah pomislili na koverte i na ostale stvari koje su povezane sa darivanjem. Dakle , reč je o anketi koja hje sprovedena na jednoj društvenoj mreži , a kada su učesnici pitani koji je najgori običaj u vašem kraju kada ste na nekoj svadbi, a ovo pitanje je otvorilo pravu lavinu komentara.

U anketi su učestvovali apsolutno svi sa balkana, a ovaj komenatar na reditu je izazvao i dobio najviše lajkova:”“Pljačkanje kuma u Slavoniji. Čitanje u sali koliko je ko dao novaca. I one p***arije sa zazidavanjem vrata, perje po dvorištu i uopšteno zagorčavanje prvog dana braka mladencima”, prokomemtarisao je jedan korisnik. “Čitanje koliko je ko darovao. Bio sam na nekim tim venčanjima. Ne bude ti baš prijatno kad kažu npr. porodica xy je dala 500 evra , a druga kao 300 kuna”, “Čitanje poklona na razglas”, neki su od komentara.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here