Seka Aleksić se uvijek trudila da privuče pažnju medija svojim izazovnim oblačnjenm početkom svoje karijere. Međutim danas ne otkriva toliko mnogo, a i kada otkriva radi to sa stilom. Nedavno je objavila jednu fotografiju, a trenutno se gotovo poridala. Naime sjela je svom suprugu Veljku u krilo a on joj nježno dodiruje stomak.

Njih dvoje su baš par, kao špro kaže i jedna Sekina pjesma. Ona je inače zgazila estradu albumima i danas ima dobre i kvalitetne pjesme. Za to je zaslužno iskustvo, te svakim danom joj sv ekarijera ide dobrom putanjom. Ona je počela jako rano da pjeva a danas je jedna od najpopularnijih zvijezda na Balkanu.

Pogledajte fotografije Seke i Vlejka.

Pjevačica Seka Aleksić trenutno je u poodmakloj trudnoći, međutim, to je ne sprečava da u potpunosti uživa u životu pa je ovog puta šokirala javnost fotografijom koju je objavila. Naime o a je Veljku sjedila u krilu.

Ona se trenutno nalazi sa porodicom u Dubrovniku, a jedna slika na njenom Instagram profilu zapalila je društvene mreže a komentari samo pljušte. Naime, Seka se sa suprugom Veljkom slikala na terasi. Pjevačica je mužu sela u krilo dok je on nježno smestio ruku na njen stomak a to je fanove mnogo raznježilo

Ispod slike pljuštali su komentari uglavnom u obliku srca, dok su neke pripadnice ljepšeg pola komentarisale da Seki uska haljina baš dobro stoji. A, ono što je defitinitvno oborilo žene sa nogu, jeste Veljkova pažnja koju poruža pjevačici u ovim danima.