Poznata pjevačica Seka Aleksić je u posljednje vrijeme dosta u javnosti s obzirom na veliku promjenu koja je na njoj i više nego očita. Naime, Seka Aleksić je, kao i ostale njene kolege i kolegice, tokom ljeta imala skoro svaki dan nastupe jer su mjere korona virusa i cijele pandemije malo popustile.

Međutim, Seka je ovaj vikend nastupala na jednom splavu gdje je obukla cno bijelu kombinaciju zbog koje su se mnogi oduševili i ostali bez teksta. Seka Aleksić je prije i poslije nastupa razgovarala s novinarima i davala im intervjue, gdje je otkrila da nije namjeravala da skrati i ošiša kosu, ali joj je tek tako došla ideja u glavu. Kada je obukla svoju crno bijelu kombinaciju, odmah je pomislila kako bi joj se ta frizura odlično uklopila uz cijelu kombinaciju.

A tako je i bila upravu. Isto tako, Seka Aleksić je otkrila i da je poželila da ima kratku frizuru, te da joj je postala naporna duga kosa. Ono što su mnogi još primjetili na Seki neobično jeste da je smršala čak 10 kilograma. Otkrila je i kako je to postigla, te da to nije bilo ni uz kakvu dijetu. Jede po 5 obroka dnevno, ali je sve zdrava hrana u pitanju. Dok se ona trudi da unosi u svoj organizam samo zdravo, njen suprug Veljko na to također pazi.

Kako je još otkrila, njen najveći problem je taj što je ona kuharica u kući, te da je dosta puta pretjerivala s hranom. Otkriva da se to često dešavalo ali da sada više pazi. U njihovoj porodici i u njihovom domu, njen suprug Veljko je taj koji raspolaže novcem, jer kako sama Seka kaže, oni bi davno propali. Tako da je tu obavezu preuzeo njen suprug Veljko.