Folk pjevačica Seka Aleksić poznata je po mnogobrojnim hitovima, kako starim koji se i dalje jako lsušaju, tako i novim hitovima. Nije nepoznato da Seka spada i u one žene za koje se kaže da im sve, ama baš sve polazi za rukom. Od karijere pa sve do privatnog porodičnog života.

Pored estradnog života, Seka Aleksić se jako dobro snašla i kao žena, domačica pa i majka. U svom domu sa svojim odabranikom, koji je kako kaže ljubav za cijeli život, i svoje dvoje djece, koje voli najviše na svijetu, svaki dan uživa u porodičnoj idili. U posljednje vrijeme Seku možemo vidjeti opet na malim ekranima, ali se sada oproba u nečemu novom. Dobila je angažman za voditelja za emisiju “Majke i snajke” koja se emitira na Kurir tv, i čak pored svoje dvoje male djece, pored brige o domaćinstvu, a sada i ovog posla, Seki ne manjka vremena da se posveti sebi i svom izgledu.

 

Ističe za sve žene koje bi željele da prime savjet od nje, to je moguće samo ukoliko u toku dana sami sebi stvorite vriujeme samo za vas, i vaše potrebe, ili samo za sopstveni odmor. Ona na taj način postiže sve što zaželi.

Njeno vrijeme je kaže ono vrijeme kada svi spavaju, poručila nam je Seka Aleksić na društvenoj mreži Instagram na kojoj je itekako aktivna. i gdje možemo vidjeti kako ona provodi svoje vrijeme da li to bilo sa djecom i suprugom, ili njeno spstveno vrijeme. Seka je sada odlučila da nas počasti snimkom iz saune.Seka osim svog doma još ima u planu da kupi i vikendicu na planini.