Poznata pjevačica Seka Aleksić sve više zarađuje preko reklama na društvenoj mreži Instagram i zbog toga je mnogima trn u oku.

Kako gore spomenuti list saznaje, navodno su se pojavili zlobnici koji motre na svaki njen korak ne bi li uočili neku njenu grešku, te da joj se njen nalog ukine.

– Seka reklamira veliki broj proizvoda, i hranu, i kafu, i čajeve, i robote koji čiste prozore, ma sve redom – započinje izvor i dodaje:

– Ima preko milion pratilaca na društvenoj mreži Instagram i samim tim reklame pljušte kao i zarada. Očekivano je da nekome smeta i da hoće da je ukine, pa motre na njene objave i jure joj greške ne bi li je ukinuli, ali džaba se cimaju oko toga. Seka je ozbiljna poslovna žena, radi sve po propisima i za nju nema zime, zna ona šta radi – zaključio je izvor za gore pomenuti list.

Za one koji ne znaju Seka je rođena 23. aprila 1981. godine, u Zvorniku kao dijete majke Ibrime i oca Milorada. Pohađala je osnovnu školu »Mitar Trifunović Učo« u gradu Zvorniku. Dva mjeseca prije završetka četvrtog razreda, cijelu državu je zahvatila oluja rata zbog čega je Seka zajedno sa bratom i majkom izbjegla u Banju Koviljaču, gdje je završila četvrti razred osnovne škole da bi se poslije godinu dana preselili u Lipolist, kraj Šapca.

Prvi javni nastup u njenoj pjevačkoj karijeri Seka je imala u prnjavorskoj kafani »Evropa«,  i to sa samo 14 godina.