U nastavku dnaašnjeg članka govorit ćemo o jednoj od najpoznatijih pevačica sa naših prostora , a reč je o dobro poznatoj Seki Aleksić , a koja je se u trenutku kada je nastupilaa pandemija korona virusa povukla uz javnosti , te i danas jako retko nastupa , a odlučila je da pokrene svoju sopstvenu emisiju o kuliinarstvu.

Inače ,Seka sa svojim mužem Veljkom i njihovim sinovima živi u Staroj Pazovi , a u okruženju koje je mirno , što joj svakako najviše odgivara , te se jako retko obraća svojim pratiocima , ali je to nedavno morala da učini jer je bila isprovocirana. Naime , ona je napisala na Tviter nalogu da se nikada nije stidela svoga porekla , kao ni imena , a posebno ne svoje majke , te da joj je dostab više da pojedinci izmišljaju kako je njeno pravo ime Zuhra.

Tako je svima koji ovo rade poručila da su jadni i bedni , te da je njeno pravo ime Svetlana , kkao i da je rođena u Zvorniku , te da svako ko želi može to da proveri na njenom rodnom listu koji se nalazi u tom gradu . Također je pevačica istakla da se ne stidi svoje majke Ibrime , koja je muslimanka , kao i ni svog oca Milorada koji je srbin. Pri kraju obraćanja je istakla da nisu vrednii pažnje , a ni vremena , tte da na svu sreći postoji opcija za blokiranje na društvenim mrežžama , a ona će da ubuduće nastavi da uživa u životu. Po objavljivaju ovog tvit podržale su je brojne kolege.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here