Kako je nastupila kriza na domaćoj sceni po pitanju dešavanja, koja su definitivno svedena na minimum, tako se brojni portali bave svim i svačim ne bi li dobili čitanost i klikove koji su jako bitni za preživljavanje. Vade se neke priče, zanimljivosti i članci iz arhive koji su donosili jako veliku čitanost. 

Mi se danas malo prisjećamo Dade Polumenta, jako uspješnog pjevača prije nekih 10 godina, a koji je pomaalo u posljednje vrijeme definitivno pao u zaborav. Međutim, putem svoga Instagram naaloga, on je svoje obožavatelje ponovo obavjestio da će postati otac i to po drugi put sa svojom prekrasnom supšrugom Ana Marijom. Koliko je bio ludo zaljubljen u nju pokazuje i podatak da je napravio i pjesmu za nju. 

Međutim, malo ljudi zna da je Dado Polumenta bio u braku sa jednom nastavnicom vjeronauke iz Novog Pazara, koja je bila 1100% u vjeri, bila jepokrivena, i zahtjevala je od Dade, također da bude pravi vjernik. Bila je ljubav kao iz snova prvih godinu dana,ali je onda ona počela da mu zabranjuje da pije, i da održava koncerte, što je bilo više nego neprihvatljivo. 

Selma Mekić se bavi pisanjem, i jedna je od najpoznatijih u ovom domenu na području Srbije. Nikada nije htjela govoriti o tome kako su ona i Daado zapravo se razveli, a može se reći da je Daado napravio veliku grešku sa ovim razvodom. Evo kako ona danas izgleda, vaša mišljenja?