Poznati pjevač Dragan Kojić u javnosti poznatiji kao Keba je dugo godina već na javnoj sceni. Mnogi vrlo rado slušaju njegove pjesme, vole i cijene njegov trud i rad, kao i cijeli njegov lik. On je neko ko zaista nije imao nikakvih afera niti problema u javnosti, što je danas rijetkost kada je riječ o estradi. On ima sina i kćerku, Igora i Natašu Kojić.

Za Igora ste svi sigurno čuli, Igor je 6 godina bio u braku sa najpoznatijom pjevačicom iz Hrvatske, Severinom. Njih dvoje su bili dugo zajedno i mnogi su smatrali da među njima vlada sklad i harmonija, sve dok u javnost nije odjeknula vijest da se par ipak razvodi. Nakon toga, Igor se ne pojavljuje toliko često u javnosti, ali i kada je bio sa Severinom nije se toliko pojavljivao.

Kebina djeca nastoje na svaki način da izbjegnu oči javnosti i medije, što im svaki put ipak i ne uspije. Njegova kćerka Nataša već 11 godina živi daleko od Srbije. Ona živi u Americi gdje se može jasno vidjeti da uživa. Svih 11 godina se bori da dobije zelenu kartu kako bi mogla slobodno da živi na prostorima ovog kontinenta. Za sad se vodi kao azilant zbog čega ne smije da napusti Sjedinjene Američke Države.

Mnogi misle da ona vodi luksuzan i ekskluzivan život, ali izgleda da ipak nije tako. Ona živi u jednom manjem dijelu Los Angelesa ali kao podstanar. U tom naselju gdje živi, živi radnička klasa. Mjesečno njena kirija i življenje u iznajmljenom domu košta 1300 dolara, što svakako nije malo kada se na to dodaju još i režije. Ako Vas zanima gdje živi i kako izgleda dom Nataše Kojić, pogledajte fotografije ispod.