Svi znamo nekada megapopularnu pjevačicu Natašu Bekvalac koja je zadnjih godina manje poznata po pjevanju ali je i dalje nekako održala svoju relevantnost na balkanskoj estradi. Neki od vas se sigurno sjećaju kolika se hampa digla oko njenog vjenčanja 2006. godine za slavnog vaterpolistu Danila Ikodinovića.

Nataša se udala za Danila kad je imala svega 25 godina i kada je harala domaćom estradom pa su svi pričali o tom vjenčanju, ali se par na kraju razveo i ostao u dobrim odnosima i zajedno odgajaju kćerku Hanu koju fanovi Nataše konstantno prate na društvenim mrežama, iako je ona još dijete.

Razvod se desio nekako ubrzo nakon što je Danilo doživio nesreću, ali čini se da je sve uredu između njih dvoje. Novosadska pjevačica je odlučila da to njihovo vjenčanje bude bez neke velike pompe pa su stoga ceremoniju vjenčanja priredili upravo u njenom stanu, a sigurni smo da se malo ko od vas sjeća ko joj je bio kuma.

Kuma joj je naravno bila Nataša Ilić, ne samo imenjakinja, nego i dugogodišnja prijateljica. Nataša Ilić je svima poznata kao nekada veoma slavna i lijepa voditeljica koju je također snašla nesreća u životu nakon što je prije par godina pronađen tu mor na njenim pljuvačnim žlijezdama.

Srećom, uz današnju naprednu medicinu i adekvatan tretman, Naca Ilić je zdravija, jača i ljepša nego ikada a njena drugarica Nataša Bekvalac je bila uz nju u svakom momentu i dan danas su i dalje dobre drugarice i nekadašnje kume, iako malo ko to zna. Šta vi mislite o svemu ovome?