U Srbiji je posljednjih godina snimljeno dosta kvalitetnih serija čija je radnja smještena u prošlost i koje su imale veliki gledanost a jedna od njih je i Greh njene majke u kojoj smo imali priliku da gledamo i glumicu Ivanu Jovanović koja je tumačila lik Nede Pavlović.

Pored ove serije Ivana je glumila u još nekim filmovima i serijama a onda je jednostavno nestala sa scene i niko nije znao da je ona odlučila da promijeni i mjesto življenja ali i profesiju kojom se bavila. Ona je sreću potražila u dalekoj Americi i tamo već godinama živi i radi ali se više ne bavi glumom nego je našla drugi posao koji je kako sama kaže u potpunosti ispunjava.

Ona je u intervjuu koji je dala za Gloriu rekla kako živi svoj san i kako se nije mogla ni nadati da će joj se ispuniti želje koje je imala. Ivana živi u Los Anđelesu na brdu Holivud ali kako kaže, iako živi holivudski san jer se u Holivudu budi svako jutro ona ipak ne glumi nego piše kolumne za jedan lokalni magazin. Ona jednom sedmično piše o temama koje nju interesuju i inspirišu ili o stvarima koje joj se dešavaju.

Ona je opisala kako izgleda jedan njen običan dan u Americi i čim ustane ona odlazi na plažu i pliva prije odlaska na posao. Vrlo često sretne poznate holivudske dive poput Kejt Hadson, Skarlet Johanson i druge i kako ona kaže srpkinje su mnogo ljepše od njih. Nakon toga ona odlazi na posao u jedan restoran u kojem radi kao menadžer i uživa u njemu.