U današnjem članku Vam donosimo o poznatim glumcima koji se slabo pojavljuju u javnosti. Verovatno ne postoji osoba koja barem jednom u životu nije pogledala jedan dio od popularnog filma ” Žikina dinastija “. Film koji je privukao pažnju mnogih , koji se i dan danas spominje , te ga često možemo vidjet kako se emitira na našim ekranima.

Dogodovštine iz života Žike i Milana , odrastanje Bobe i Marije i njihova ljubav , te Mišino odrastanje nikoga na svetu nisu ostavile ravnodušnim. Te suze koje su se pojavljivale od smeha uz gledanje istog uvek su bile prisutne. Verujemo da mnogo Vas i dan danas posle toliko godina voli da pogleda ovaj film , a gde su i šta rade popularni glumci iz ovog filma svi se pitamo . Nažalost neki više nisu među nama , ali nećemo o tome. Danas ćemo se dotaći slavnog Miše , koji je pokupio simpatije svih gledalaca sa svojom glumom.

Svi se vi sigurno pitate gde je Miša i ša radi , a mi Vam prenosimo kako on izgleda danas. ” Kakav deda , takav unuk ” tumačio je Mihajl Jevtić. Kada je film sniman dečak je imao samo pet godina , a ono što su gledaoci najviše voleli da vide jeste njega u scenama sa dada Žikom. Naime , posle serijala je glumio u još serija i filmova , ali ono što mnogi ne znaju jeste da se Mihajlo danas ne bavi glumom. On danas ima 45 godina , bavi se muzikom , dizajnom i izradom web stranica i internet sajtova.