Pjevačica Tanja Savić je već dugo godina u javnosti i u svijetu muzike. Ona je jedna od zvijezda koja je svoju karijeru izgradila pomoću muzičkog takmičenja Zvezde Granda. U prethodnoj godini, novinari i mediji su često pisali o Tanji kada se borila protiv svog bivšeg muža da vrati sinove.

Njen bivši muž je tada, podsjećamo, odveo njihove sinove sa sobom u Australiju bez Tanjinog znanja i na taj način joj je uskratio viđanje s njima. Sada je sve kako treba, te je Tanja ponovo sa svojim sinovima u Srbiji. Međutim, Tanja se zaista trudi da svojim sinovima obezbijedi sve što im je potrebno i sve što žele. Sama pjevačica je prošla kroz dosta teško djetinjstvo, te ne želi da se isto dešava i njima.

Njena strina u selu Radinac, koje se nalazi blizu Smedereva, otkrila je da je Tanja prvih nekoliko godina života zaista prolazila kroz težak period. Znalo se desiti da spava po zimi u kući koja nije imala prozore, ali je često i posuđivala odjeću od svoje porodice. Njena porodica nije imala u početku ni za osnovne stvari, ali su se nekako snalazili da bi se prehranili.

Strina je otkrila i kako su se oni, Tanja i njena porodica, kupali u koritu, a da su vodu zagrijavali na šporetu pa bi je na sred sobe poljevali, a poslije umotali u jedan peškir kako se ne bi smrznula. Tada su tek radili kuću pa samim tim nije bilo prozora već je najlon bio zaljepljen, pa su tako svi članovi njene porodice spavali u tim prostorijama gdje je moglo biti i temperatura minus 10. Kasnije se nejn otac zaposlio u dobroj firmi pa su se izborili s tim i počeli zarađivati dosta novca nego što su imali prije.