U nastavku današnjeg članka dotaći ćemo se jedne jako zanimljive teme , a o čemu se tačno radi saznat ćete u nastavku današnjeg članka . Naime , verujemo da ste do sada imali priliku da čujete za Feng Šui , a koji je pravilo za privlačenje sreće i pozitivne energije uz domu , a prema njima se ističe da je potreebno posebno mjesto gde treba kućni sat da se postavi , jer on pre svega predstavlja simbol kao i takav iznačava kretanje , akciju i promenu .

Naime , prvo i osnovno pravilo je da se sat postavi u prostoriji koja je prometna ili u kojoj ima najviše aktivnosti . Naime , to je najbolje uraditi u dnevnoj sobi , gde ukučani najviše komuniciraju ili gde provode najviše vremena . Također, dobra opcija da se sat postavi u radnoj sobi ili kancelariji, a korisno je da imate sat koji će pokazivati koliko vremena ste proveli u radu. Na jednom mestu nikako nije dobro da držite sat a to je spavaća soba.

Naime , spavaća soba služi isključivo za odmor i kao postizanje sek*ualne energije , te je potrebno da sat postavite u dnevnu sobu ili posebnu prostoriju gde će svi moći pa i gosti da ga vide. Postoje još neka meta gde je prema ovim pravilima držati sat, a to su dečija soba kao i soba kod beba zbog hranjenja. Najbolje je da koristite samo satove koje nemaju klatno ili zvuk, nego digitalne. Kod starije dece, satovi se koriste da deca ne zakasne u školu, pa je dobro da jedan takav postavite u njihovoj sobi. Nabavite neki sat lepog dizajna. Satovi koji su ukrašeni slikama četiri godišnja doba, ili koji pokazuju sunce i mesec, dan i noć, su odlična kombinacija za privlačenje pozitivne energije kod dece.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here