Brak poznate pjevačice Jelene Karleuše i fudbalera Duška Tošića je već godinama unazad u žiži javnosti.

Dok im jedni predviđaju razvod, drugi tvrde da je ovaj poznati par u veoma skladnom braku. A njihovi mnogobrojni fanovi sa nestrpljenjem očekuju rasplet cijele priče i pravu istinu o odnosu ovog poznatog para.

Porodični prijatelj kao i nekadašnji vlasnik Granda, Saša Popović je u intervjuu za Skandal govorio o braku Jelene Karleuše i Duška Tošića te je otkrio pravu istinu o njihovom odnosu.

– Bili su zajedno sa djecom kod nas na jahti, i svi su se lijepo slagali i sve je okej s njima! – rekao je Saša i dodao da o razvodu nema ni govora:

– Ne, oni su lijepa i skladna porodica zaista. Ne znam da li djevojčice više vole mamu ili tatu, sve je to izgledalo lijepo i kompaktno i drago mi je zbog toga, drago mi je zbog njih. Plovili smo svaki dan, išli na ostrva i družili smo se. Stvarno su skladna porodica i drago mi je zbog toga – otkrio je istinu Popović.

Moramo podsjetiti da je sedmog jula na nastupu svoje supruge Jelena Karleuše u Beogradu bio na nastupu. Poznati fudbaler je sam stigao na splav, maksimalno je bio dotjeran, preplanuo, sa malo raskopčanom košuljom.

S obzirom na to da duži vremenski period nisu viđeni zajedno u javnosti, njegov dolazak na njen nastup je izazvao veliki broj pogleda i reakcije prisutnih. Na društvenim mrežama već su se u sitne sate mogli pročitati komentare njihovih fanova, koji su pisali da je ovo šmekerski odgovor svim hejterima koji spekulišu da se ovaj par rastao ili razveo.