Direktor Saša Popović je definitivno jedan od najmoćnijih ljudi na našoj estradnoj sceni.

Najveća muzička produkcija na Balkanu “Grand” u zadnjih pet godina bilježila je rast zarade koja se mjeri čak u milionima eura, a direktor i sada suvlasnik Granda, Saša Popović je od prvog novembra zvanično postao penzioner.

Medijski mag se nikako ne libi da troši svoje milione na raznorazne stvari pa tako posjeduje par nekretnina širom svijeta kao i dosta drugih stvari.

Direktor Granda posjeduje i jahtu koja je usidrena na Hrvatskom primorju na čije održavanje troši nevjerovatnu svotu novca.

– Uopste ne žalim novac na takve stvari, volim da imam skupe i dobre automobile. A jahtu znam da vozim i iz tog razloga sam je i pazario – rekao je Popović svojevremeno.

Još jedan u niz Sašinim automobila BMW platio je nevjerovatnih 150 hiljada eura, on posjeduje cijeli vozni park pa i ne čudi što ga uvijek viđamo u različitim automobilima.

Isto tako posjeduje i luksuzni stan u Opatiji koji vrijedi skoro pola miliona eura, a za ručni sat izdvojio je skoro 50 hiljada eura.

Sašta Popović isto tako planira i izgradnju luksuznog kompleksa na Avali gdje je kupio plac, a njegov dom na Bežanijskoj Kosi važi za jedan od najskupljih u Beogradu, na koji su on i njegova supruga pjevačica Suzana Jovanović potrošili cijelo bogastvo.

Evo kako to izgleda njihov dom, sve doslovno pršti od luksuza, ali i ne čudi obzirom na to da smo svi svjesni koliko novca posjeduje Saša: