Saša Popović je po mnogima najmoćniji čovjek kada je srpska estradna scena u pitanju, a publici je postao poznat još osamdesetih kada je bio vođe benda Slatki greh koji je u to vrijeme pratio Brenu na njenim nastupima, kada je ona bila na vrhuncu svoje slave. Brena i Saša su uvijek bili dobri prijatelji, a nakon što je ona krenula sa solo karijerom, Njih dvoje su osnovali i produkcijsku kuću Grand, a jedan od projekata ove kuće je i famozno muzičko takmičenje Zvezde Granda, gdje upravo Saša vodi glavnu riječ. I mada je on otišao u penziju, te je i prodao dio svoje kompanije, ipak je ostao u Grandu na poslu umjetničkog direktora, te voditelja emisije.

Kada je u pitanju njegov privatni život poznato je da je već preko dvije decenije u skladnom braku sa pjevačicom Suzanom Jovanović sa kojom ima kćerku Aleksandru. Sa njima je odrastao i Suzanin sin iz prvoga braka, Danijel, te je i sam Saša u nekoliko navrata istakao kako on ne pravi razliku između Danijela i Aleksandre. Isto tako je rekao da svoju suprugu smatra i svojim najboljim prijateljem, svojom desnom rukom sa kojom se prvo konsultuje oko svega, pa i oko poslovnih poteza.

Danijel sa njima živi od svoje osme godine, te su njih dvojica imali odličan odnos, te nije čudo da je pored Suzane, Saša bio najponosniji na Danijelovom vjenčanju. Inače, Danijel radi u Grandu i kako je Saša otkrio, svaka pjesma koja se radi u Grandu prođe ili kroz ruke Žike Jakšića, ili kroz Danijelove ruke, a Danijel je jedne prilike rekao da je Saši oduvijek bio zahvalan na načinu na koji ga je prihvatio i nikada nisu imali nijedan sukob.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here