Pripadnice ženskog pola su često u stanju da zbog savršenog izgleda podnesu veliku žrtvu, a nekada su u pitanju sati i sati utrošeni u kozmetičkim salonima, izlaganje opasnom zračenju zarad besprijekornog tena, ali i nošenje preuske i neudobne odjeće.

Ipak da i to može da krene po zlu i ne samo da pokvari planove, nego i da dovede djevojke u dosta goru situaciju nego što bi se to desilo da su obukle vrećaste pantalone i tri broja veću majicu na sebe, svjedoči i primjer jedne djevojke kojoj je ime Sara.

– Bila je subota navečer, a ja sam se spremala za izlazak sa drugaricama, a kako sam upravo bila izašla iz veze, trebalo je da izgledam, da se osjećam i da se ponašam spektakularno (zato što, gle čudo, i moj bivši izlazi u isti klub). I tako, izvučem ja iz ormara svoje nadraže i najuže pantalone, obučem provokativni top i krenem u taj ludi provod – rekla je Sara.

Iako je mislila da će svojom pojavom sigurno sludjeti svog bivšeg dečka, njeni planovi su pošli po zlu, i momente koji su uslijedili će pamtiti dok je živa sigurno.

– Kao što sam i pretpostavila, on je bio tamo i htjela sam da mu pokažem da me ne zaslužuje, pa sam odvukla drugarice nasred plesnog podijuma gdje smo počele da plešemo. U jednom momentu sam čučnula, a moje omiljene pantalone su pukle i to nasred moje zadnjice. Uz sve to, čuo se i onaj odvratan zvuk cjepanja materijala. Svi su umrli od smijeha, a ja sam umrla od srama, moleći boga da svi dožive težak mamurluk sa još težom amnezijom i da me se sutradan ne sjete – zaključila je ona na kraju.