Sanja marinković je svakako jedna od najpopularnijih voditeljki u cijeloj regiji, a njenu “Ekskluzivu” definitivno svi gledaju na TV Pink-u. Uvijek ima jako zamnimljive goste, i poslije Amy G šou, ona je uvijek prva na listi same gledanosti u cijeloj regiji. Žene je definitivno obožavaju, što nije na primjer slučaj sa Jovanom Joksimović. 

Ona nekako uvijek zraći pozitivom, a donedavno nije uopšte bila na TV-u, jer je u posljednjih 6 mjeseci imala jako velikih privatnih problema, bila je u procesu razvodu sa svojim mužem, sa kojim je bila u braku punih 15 godina i iz kojeg imaju i sina Ivana. Kako je govorila za medije, to je jako brzo prebolila, ali kada se pojavila u jednoj emisiji imala je sigurno 10 kilograma manje nego ranije. 

Odmah su svi to povezali sa krizom koju imaju u braku trenutno, ali je ona odmah sve demantovala kada je rekla da je cijelu pauzu iskoristila da krene sa zdravim načinom života, i da se posvetila fitnesu, te je svaki dan u teretani. Sada, kome biste vi povjerovali? Sve u svemu ona u svojim godinama izgleda više nego sjajno. Pošto je vrijeme u Srbiji ovih dana itekako hladno, a danas imamo i snijeg, ona je poput nekih njenih kolegica odlučila da ode u toplije krajeve. 

Marija Šerifović i Ilda Šaulić su se prije par dana odlučili za Dubai, dok je Marinkovićeva odlučila da ode na Maldive gdje je sada ’30 stepeni celzijusa. Odmah je izbacila fotke u kupaćim kostimima, a može se reći da uživa kao neka kraljica. Vaša mišljenja o njoj?