Popularna voditelljka Sanja Kužet iz emisije u emisiju sve više uzima sipatije pubike „Zvezde Granda“ a tako sve iz nova i iznva Sanja svojim izgledom mami poglede svih ma šta god obukla izgeda divno.

 

Ona je na svom polsu uviejk dotjerana i sa šminkom ali privatno ona daleko opuštenije izgleda u svom pirodnom izdanju. Kako je kazala jednom prilikom da se ne stidi nimalo i da joj tako prija. –„Ljudima se jako dopada kada me vide izmještenu, kada nisam na sceni. A ja baš zbog toga što e na poslu dotjerujem i šminkam trudim se da svoje slobodno vrijeme provedem u što opuštenijem izdanju. To mi prija i ne stidim se toga“.-rekla je Sanja Kužet gostujući u „Grand Magazinu“.

Sanja za razliku od mnogih drugih javnih ličnosti kaza je da ne voli selfi fotografije iz tog razloga ih i ne pravi. –„To je borba koja izgleda presmiješno dok ta fotografija nastane i onda ja samo zamislim kako je djevojkama kojima je to profesija. Proces stvaranja toga nije nimalo naivan jer to iziskuje mnogo vremna, kreativnosti i enrgije. Ja tu snagu, niti volju, nit ambiciju nemam blizu“.-izjavila je Sanja.