Jedan jednostavan odlazak do prodavnice za jednu građanku Priboja se pretvorio u doživljaj koji će još dugo da pamti.

Nakon što se parkirala ispred marketa u starom djelu grada, a kad se vratila na to mjesto dočekao ju je jako neprijatan prizor, a to je, izduvane prednje gume i nemogućnost da pokrene svoj auto.

“Parkirala sam se ispred prodavnice i otišla da otpratim kćerku od devet godina u školu i kad sam se vratila da uđem u market, vidjela sam da su mi izduvane gume. Sa zadnje strane postavljena je paleta koju ja sama nisam mogla da pomjerim nikako.

Taj prostor gdje sam parkirala i inače služi da se mušterije parkiraju i nisam zauzela prostor koji nije za to predviđen. Na parkingu nije bilo nikakve gužve, a kombi vozila su mogla nesmetano da vrše istovar.

Problem je očigledno bio što nisam odmah ušla u prodavnicu, nego sam otišla do škole. Ostala sam potpuno zatečena, zbog toga što sam ja sama tu ništa nisam mogla da uradim, ruke su mi bile potpuno vezane“, ispričala je Sanja Penezić iz Priboja.

Onda kada je pitala zaposlene šta se desilo, oni su joj kazali da se obrati vlasniku trgovinskog objekta, a to je i učinila.

“Potvrdio mi je da je to on uradio i da to nije prvi put da učini nešto slično ako se neko parkira na prostor ispred objekta, a da nije ušao u taj market. Bila sam potpuno bespomoćna sa djetetom, koje je moglo da bude u opasnosti da smo krenule. Pozvala sam policiju, zbog toga što ova situacija ne bi trebalo da prođe tek tako.

Razumijem da vlasnik želi ovaj parking samo za one koji kupuju u marketu, ali svakako nije način da jednoj ženi koja je u tom trenutku sama sa djetetom izduvate gume”, rekla je Sanja.