Od početka covid pandemije , pa do danas , za mnoge je situacija iz meseca u mesec bivala sve teža. Jasmina Kamilla , veći dio svog života je provela u dugovima , koji su se tokom pandemije još više povećali , jer su deca i hrana uzimali svoje. Shvativši da je njen dug u sugustu prošle godine porastao na neverovatnih 38.000 dolara , odlučila je da stvari mora da uzme u svoje ruke i da treba da se fokusira na sve , pa tako i na stvari koje kupuje.

To ipak nije donelo neki veliki pomak , pa je Jasminu dovelo do toga da počne prvo od toga da planira obroke i budžete. Kupovala je u jeftinijim prodavnicama , i prestala je da ispunjava sebi hirove. Za samo sedam dana uspela je da vrati neverovatan iznos od 24.000. Po svim preračunima , ova 35.godišnjakinja će do kraja augusta 2022 se u potpunosti rešiti svojih dugova.

Tom prilikom nezavisna mama je odlučila da podeli neke savete i sa nama , te pomogne onima koji su u sličnoj situaciji kao i ona.Ističe da je navođenje svih dugova prva i osnovna stvar , te su otplate i rešavanje nagomilanih dugova uključivali i odbacivanje bilo kakve sramote. Jasmina i kao jedno od rešenja navodi konsolidovani zajam . On bi ustvari sve vaše obaveze svrstao u jednu , pa bi samim tim i bilo Vam lakše. Istakla je da planira budžet za sve , te da se oseća bolje i onda kada zna da uopšte nema novaca , ali da ima plan koji će je dovesti tamo gde želi da bude. Više o tome pročitajte ovde.