Samohrana majka (56) izazvala je more komentara i reakcija na društvenim mrežama nakon što je otvoreno napisala svoje zahtjeve za partnera.

Njen status prenosimo u cjelosti: “Ljudi uglavnom misle da sam u četrdesetim godinama, a kad pogađaju, uglavnom pretpostave da imam 42 godine iako sam u srednjim pedesetim. Međutim, ja nikada nisam bila sa muškarcem od pedeset godina ili starijim, a nikad neću ni biti. Pedesete možda i jesu nove tridesete za žene, ali to ne važi za muškarce. Muškarcima je tada odavno prošao voz jer oni ne samo da su tada fizički, već su i mentalno stari.”

Navodi da muškarci tada imaju svoje navike koje ne vole mijenjati niti planiraju. Također imaju sve zacrtano i ne žele da nešto novo isprobati ili istražiti. Sa njom je situacija drugačija i riznaje da voli da bude u vezi iako je trenutno razvedena.

Ona želi nekoga ko je spreman da radi na sebi, a vjeruje da su muškarci u pedesetim davno digli ruke od rada na vlastitom tijelu i umu. Kaže da bi njen savršen muškarac trebao da ima do 45 godina.

Mi po svemu sudeći možemo zaključiti da ova žena ima problem sa odabirom koliko bi godina trebao imati njen muškarac, a ne da li je sposoban za rad na sebi i na njoj.