I za danas smo vam spremili jednu super zanimljivu temu koja će vas sigurno pa bar na 5 minuta itekako obradovati i zanimati. Pitalice i mozgalice su itekako popularne u posljednje vrijeme, a ljudi su sve više i više zaokupljeni sa riješavanjem istih. Jednostavno, u današnja vremena se nema šta drugo raditi, jer u većini zemalja u regiji je policijski čas već od 21 sat. 

Zato se nekada znaju okupiti cijele porodice, u rješabanju nekih mozgalica, a one u kojima se treba poprilično upregnuti mozak su svakako najzanimljivije i najinteresantnije. Za danas vam donosimo jednu pitalicu koja je definitivno zarobila sve društvene mreže. Pitanje je jednmostavno, na stablu imamo 5 osoba, a svaka ispred sebe pokušava da odsiječe granu. Sada je pitanje ko je ovdje glup, i da li ima pametnih uopšte?

Ovdje je pitanje jako jednostavno, koja osoba je najgluplja na slici? Sve što trebate uraditi jeste to da oslobodite svoju maštu i da se samo prepustite vašoj logici. Također, treba da obratite pažnju i na izraze njihovih lica, jer nekada se i na grimasama i crtama samih lica, može jako lako ustanoviti koja osoba je možda najmanje inteligentna. Kada sve saberete i oduzmete, jednostavno nam napišite vaše odgovore u komentarima samoga članka. Koji je vaš odgovor?