Jedna od proslava koja je obeležila prethodnu nedelju je svakako svadba Katarine Gujič i Marka Gobeljića , a koji su odlučili da na ovaj način obeleže stupanje u brak. Naime , kako saznajemo na proslavi je došlo do incidenta , a pokretač je bila Katarina Grujić.

Naime , ona j pozvala medije da isprate ovaj događaj , te je poznato da je na adresu redakcije došla pozivnica , međutim , jako je se ružno ponela prema njima kada je odbila bilo kakakv način da da izjave , a kaako saznajemo naredila je obezbeđenju da ih udalji od obekta gde je proslava odražana. Normalna je pojava da je kod njih to izazvalo ljutnju , ali ipak mnogi su pisali o tome , pa smo u prilici da saznamo koliko je koštala venčanica , kao i da su gosti bili počašćeni tortom na deset spratova , ali i mnogo drugih detalja koji zanimaju javnost.

Podsećanja radi pevačica je javnosti postala poznata kada je stupila na scenu u najpopularnijem takmičenju Zvezde Granda , a ako se prisetite , ona je pre Gobelje imala poprilično buran život . Također je bila učesnica i jednog rijalitija , a u kojem je započela ljuavnu vezu sa Borisom Stamenkovićem , a koji danas važi za uglednog stomatologa. Na dan vjenčanja njegove bivše ljubavi Boris je objavio na svom Instagram nalogu fotku koja dokazuje da mu ide dobro u životu i da je prežalio Kaću.