• Javnost je cijelo desetljeće doživljavala Saleta Tropika, pjevača Tropiko benda, i Jovanu Pajić, poznatu pjevačicu, kao izuzetno skladan par. Posljedično, objava njihovog razvoda krajem 2021. sve je zatekla nespremne.

Nakon toga obje su se osobe odlučile povući iz fokusa javnosti. U nedavnom susretu s Gocom Tržan, Jovana je otvoreno priznala svoje trenutne emotivne veze. Nisu mi bili nametnuti nikakvi strogi rokovi. Život prihvaćam otvorenog uma dok nastavljam pjevati i raditi. Iako se čini da su to samo tri mjeseca, u stvarnosti su prošle dvije godine. Možda ću, jednom kada moj život nađe stabilnost, postati još prijemčiviji.

Na veliko zadovoljstvo svojih obožavatelja, Jovana je nedavno objavila svježu pjesmu i najavila povratak u središte pozornosti. Tijekom pauze uživa u kvalitetnom vremenu sa svojim kćerima i bliskim društvom, posebice Marijom Šerifović.

Jovana Pajić vratila se s njihovog putovanja u Ameriku, ispunjena mnoštvom dojmova. Za vrijeme našeg odmora u Budvi djeca su se odlično zabavljala, a ja sam čak imala priliku prisustvovati nastupu Marije Šerifović u Los Angelesu. Iskustvo je bilo ugodno, iako kratko. Doista me se dojmila srdačnost mještana, iako osobno nisam mogla zamisliti da ću tamo boraviti.

Za razliku od Jovane, Sale Tropiko ponovno je pronašao emotivnu sreću. Osoba s kojom se odlučio za ljubav nije javna osoba, a pjevač nema namjeru otkriti njezin identitet.
U intervjuu je izrazio nevoljkost da govori o svojoj prošloj vezi, a kao jedan od razloga šutnje naveo je dobrobit svoje djece. Tijekom gostovanja na Hype TV-u Sale Tropiko otkrio je fascinantnu poslasticu. Naime, na pitanje je li djevojku susreo dok je još nosio burmu, odgovorio je sažeto.


Prije braka s Jovanom imao sam priliku da je upoznam davno, čime sam naknadno negirao bilo kakvu upletenost.

Dodatni dio teksta koji dolazi kao bonus.

Kada uđete u šezdesetu, idealan je trenutak za preispitivanje odluka koje ste donosili tijekom života. Iskoristite ovo razdoblje da istražite izmjene koje možete primijeniti kako biste zaštitili svoju dobrobit, produžili svoj životni vijek i poboljšali svoju opću dobrobit. Prihvatite ovih pet modifikacija koje vam mijenjaju život kako biste poboljšali svoje postojanje nakon što navršite 60 godina.

Za njegovanje živahnijeg načina života ključno je smanjiti vrijeme provedeno u sjedilačkom stanju i pojačati fizički napor. Sudjelovanje u naporima poput hodanja, plivanja i bavljenja laganom tjelesnom aktivnošću može poboljšati zdravlje vašeg srca i krvnih žila, ojačati vaše mišiće i strukturu kostura te potaknuti optimističnije emocionalno stanje.

Kako biste osigurali da vaše oralno zdravlje ostane u najboljem izdanju, ključno je dosljedno njegovati zube i desni. To uključuje uključivanje svakodnevnog čišćenja zubnim koncem, zakazivanje redovitih stomatoloških pregleda i razmatranje dodavanja oralnog irigatora u vašu rutinu, a sve to pridonosi zdravim ustima. Osim toga, za održavanje opće dobrobiti i smanjenje rizika od stanja poput dijabetesa, preporučuje se smanjiti unos šećera.

Preporučljivo je izbjegavati prazne kalorije, koje se obično nalaze u slatkoj hrani i pićima. Nadalje, predlaže se ograničiti konzumaciju gaziranih pića i umjetnih sokova. Kako biste spriječili osjećaj izoliranosti, važno je njegovati živahan društveni krug.

Poboljšanje vašeg mentalnog blagostanja i cjelokupnog emocionalnog stanja može se postići kroz razne društvene aktivnosti, kao što je uživanje u značajnim trenucima s prijateljima i voljenima, otkrivanje novih i uzbudljivih lokacija i širenje vaše društvene mreže. Dajte prioritet hranjivoj prehrani koja uključuje proteine, esencijalne vitamine i ključne minerale za podršku zdravijem načinu života.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here