Na srpskoj estradnoj sceni postoji jako veliki broj pjevača i pjevačica ali samo nekolicina njih iza sebe imaju uspješne karijere koje traju godinama. Jedna od njih je i Jelena Karleuša koja se održava zahvaljujući raznim skandalima koji su je najviše i proslavili, obzirom da već godinama nije snimila nijednu novu pjesmu.

Međutim nakon što je napustila mjesto člana žirija u Zvezdama Granda ona je kao razlog navela snimanje novog albuma koji njeni fanovi već predugo čekaju pa se nadamo da će on napokon i ugledati svjetlo dana. Za sada je poznato da bi ona trebala pjevati na dočeku Nove godine u Beogradu ukoliko on ne bude otkazan zbog pojave novog i puno zaraznijeg soja korone koji je dobio naziv omikron.

Uglavnom plan je da Jelena zabavlja beograđane i turiste ispred Narodne skupštine a kako je ona izjavila očekuje da će je njena cijela porodica podržati i biti prisutna. Pored Jelene nastupiće i Marija Šerifović i Sara Jo a sve tri su obećale veliku feštu u najluđoj noći u srpskoj prijestonici.

Jelena je već osmislila i nekoliko modnih kombinacija koje će pronosati to veče a jako je uzbuđena jer je to prvi put u 20 godina karijere da pjeva beograđanima za Novu godinu. Jelena je potvrdila da će njene kćerke Nika i Atina biti prisutne a na pitanje novinara da li će i suprug Duško Tošić biti tu ona je rekla da ne vidi razlog zbog kojeg ne bi bio jer je završio svoju karijeru i ima svo vrijeme ovog svijeta pa tako može da dođe i da je podrži. Video pogledajte ovdje.