Vijest da su Sandra Miljković i sin Lepe Brene, Viktor Živojinović, raskinuli, odjeknula je kao bomba u svim medijima.

Oni se ovim povodom nikako nisu oglašavali, a sada je isplivala i fotografija koja dokazuje da su oni ipak zajedno. Dakle, Anastasija je na svom profilu objavila fotografiju zaljubljenog para iz provoda i razuvjerila cijelu javnost o njihovom razilasku, a oni djeluju nikad zaljubljenije.

Ostaje miserija šta se u njihovom odnosu stvarno dešava s obzirom da isti čuvaju daleko od očiju javnosti.

Moramo podsjetiti da cijela zbrka i priča o njihovom raskidu je krenula onda kada je Viktor obrisao sve njihove zajedničke fotografije sa društvenih mreža.

Kako su mnogi tvrdili, ovaj par je imao razmirice dugo, a pričalo se i da je Sandra prije godinu dana ostavila Viktora zato što se dopisivao sa drugim djevojkama. Uprkos tome, par je svejdno nastavio objavljivati zajedniče fotografije i do sada se činilo kako njihova ljubav cvijeta, a sada poslije ove fotografije, možemo se svi uvjeriti da to zaista i jeste tako.

Sve se činilo da je mladi Živojinović utjehu poslije tog “prekida” pronašao u krstarenju, te je na svom profilu objavio fotografiju sa jahte koja je i više nego luksuzna. Međutim, vrlo brzo je njegova vjerenica dala izjavu da je to laž i da su njih dvoje još uvijek zajedno te da uveliko planiraju svoju svadbu. Šta će se dešavati u nastavku ostaje nam samo da vidimo.