U nastavku današnjeg članka govorit ćemo o dobro poznatom ra tu između dve ljude suparnice Cece i Jelene Karleuše , a koje se godinama unazad vuku po sudovima zbog svog odnosa . Name , izgleda da će njih dve da ostanu ljute suprnice doživotne , te da je teško da se zamisli da se u nekom trenutku njih dve i mogu pomiriti , odnosno pronaći zajednički jezik , pa samim tim sada jedan muškarac oseća veliku satisfakciju što je on zasigurno jedina osoba na planeti koja može da ih poveže , pa makar indirektno.

Naime , ove dve muzičke zvezde godinama unazad ne dele stavove po mnogim pitanjjima , ali ipak kada je reč o zdravlju obe imaju poverenje u istog čoveka. Dakle , kako verujemo da ste već upućeni , Ceca je nedavno operisana u Istanbulu , te je joj zuvek iznepoznatih rzaloga , a koji će biti odkriveni uskoro u novoj epizodi njenog dokumentarca , a koji se prikazuje kao Ceca Show u petak , ali prema nezvaničnim informacijama kakosaznajemo operaciju je izveo čuveni turski hirurg Bulent Čihantimur kojeg je pre nekoliko godina Karleuša promovisala kao čudotvorca.

Dakle , ove dve zvezde , najppoznatije u Srbiji , Ceca i Jelena , danas dele istog doktorra , a Ražanatovičkoj nije bio problem da posegne za ovim stručnjakom bez obzira na to što je njena rivalka već bila pod njegovim nadzorom.- Ovo je najbolja klinika na svetu. Budući da sam dosta putovala i imala prilike da vidim i druge, mogu to da tvrdim. Ovde rade najbolji stručnjaci, prostor je impozantan… Takođe, ovde imam i mir i privatnost, koja mi je jako važna – rekla je Jelena nakon što je imala priliku da poseti ovog doktora Bulenta.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here