U dnašnjem članku donosimo vam najnovije informacije koje se tiču popularne pevačice Severine Vučković , koja je neko ko jako često puni brojne tabloide i portale. Dakle , kako prenose hrvatski mediji , danas se na Opštinskom sudu U zagrebu vodi prekršajni postupak protiv pevačice , a sve zbog remećenja javnog reda i mira.

Kako saznajemo , a preneli su tamošnji mediji, prema optužnici, pevačica je vređala socijalnu radnicu Centra za socijalni rad Maksimir u februaru ove godine. Dakle , o prijavi centra za socijalni rad je se već pisalo pre nekoliko meseci , a tužbu je podneo Centar za socijalni rad Maksimir, a sve zbog vređanja i omalovažavanja službene osobe. Dakle , prema iskazu radnice , poznata pevačica u razgovoru sa njom nije birala reči . Pevačica je navodno socijalnu radnicu pitala “s kojim pravom joj na adresu šalje drugu socijalnu radnicu da obiđe njenu majku”.

– Međutim, nju ne zanima što se ima za reći, nego nastavlja: Je… vam majku svima, ovo je zaje…, zaje… me već devet godina i sad je dosta – navela je socijalna radnica navodne Severinine reči. Kako smo uspeli da saznamo , to se nije zasutavilo samo na ovakvom ponašanju prema ovoj socijalnoj radnici , nego se pevačica nakon vređanja nje , prebacila i na ostale radnice u Centru , te nastavila i njih da vređa. Ostaje nam da čekamo da vidimo kako će se ova situacija okončati. Vi nam svakako vaša mišljenja pišite u komentare.