Danas se malo fokusiramo na domaće pjevačke zvijezde, koje jako rijetko znaju navesti odakle su i šta su bili nekada davno. Svi pokazuju današnje slike, kada su zaradili jako puno para, ali rijetko ko od njih želi pokazati odakle dolaze, ko su im roditelji, i kako su uopšte živjeli u svojim mlađim danima. Ako samo pogledamo slike iz njihovog djetinjstva, jako rijetko ćemo vidjeti da je neki pjevač to postavio na svoj profil. 

Svi su oni danas uložili na desetine hiljada eura u svoj novi izgled, i kada pogledamo kakav je nos imala Rada Manojlović, ili kakve je zube imala Ceca, onda nam je i jasno zašto takve fotke ne postavljaju na svoje profile. Jedna od onih koja se nikako ne stidi svoga djetinjstva, jeste velika Seka LAkesić koja je u doba rata sa roditeljima iz Zvornika u BiH izbjegla u okolinu Šapca. 

Dobili su neku staru kućicu na korištenje, a ona je prvih 10 dana spavala u školi, jer nije bilo mjesta za sve njih. Unutra nisu imali niti struje, tako da su se kupali u plastičnom koritu, i živjeli su jako teško, Od oca nisu imali nikakve fajde, jer je bio alkoholičar, pa je majka morala sama da pokriva sve moguće troškove. Tako da je i Seka Aleksić, još sa 16 godina počela da pjeva po lokalnim kafanam, da bi pomogla majku i brata. 

Danas Seka Aleksić živi u vili od par stotina hiljada eura, imaju video nadzor i pravi mali raj su napravili unutra. Prije par dana na novu saunu su potrošili skoro 10.000 eura.