U nastavku današnjeg članka donosimo vam jednu zanimljivu temu , a koja se tiče perioda koji nam pedstoji. Naime , već se odavno vode rasprave oko letovanje , kao gde bi mogli , kolike su cene i slično . Takve diskusije svakodnevno možemo da vidimo na raznim društvenim mrežama , a nedavno je se pokrenula i jedna u grupi Grčka info na društvenoj mreži fesbuk , a s sve nakon što je jedan turista apisao da je ove godine otišao na more u mesecu junu , te da nikada više u životu neće.

” Sad sam došao u junu na more i više nikad. Napolju hladnjikavo, a u vodi još više. Duva vetar. Ceo život išao polovinom jula na more. Sad se našao da pametujem. Slušao neke da se kupaju u maju. Ma, i ja sam se kupao u januaru kad sam bio u Solunu, al` u kupatilu ” napisao je on u svojoj objavi , te na taj način pokrenuo brojna pitanja , a sve o tome kada je najbbolje da se ode na more . Neki od članova su pisali da se slažu sa njim , te da oni nikada ne idu na more pre sezone.: “Tri puta smo bili u Pefkiju u julu. Obožavamo plažu Elinika, nekih 18 kilometara od Pefkija. Sve je prelepo. Cene povoljne. Prava Grčka, ali voda ledena. Moji se slabo kupali, jedino ja” napisano je u prvom komentaru:

“Uvek idem krajem jula i početkom avusta 20, 30 dana u Paraliju, ali sam jedne godine išao dva puta. Prvi put krajem maja. Moj drug je imao opekotine od sunca, a u Srbiji su se jakne nosile, tako da sve zavisi od godine”, ovakos piše u drugom komentaru.