U nastavku današnjeg članka dotaći ćemo se tragedije koja je potresla kako Srbiju i Hrvatsku , tako i šire . Naime , reč je o prronalasku beživotnog tela u fazi raspadanja mladog Splićanina , koji je nestao 5 meseci pre toga. Naime , jučer je cela javnost imala priliku da pročita šta se to nlazi na analizama koje su provedene nad nastradalim Perišem .

Podsećanja radi njegovo beživotno telo u fazi raspadanja pronađeno je kod Ade Huje , a pronašli su ga lokalni ribari. Dakle , jučerašnji rezultati pokazali su da je Matej itekako bio pod uticajem narkotika , iako je njegov otac istica da za to nema šanse , te da njegov sin nije takav. Zato , kada pogledate ove okolnosti , ne treba da bude štodno što je sršetak upravo bio ovakav. Od jučer su krenuli brojni stručnjaci da iznoose svoja mišljenja , te su također ponovno pregledani svi snimci nadzornih kamera u trenutku kobne noći. Oglasio je se i Lambe Đorelijevski , koji je poznati inspektor Odelenja za droge u Beogradskoj policiji, te je istakao da je upravo amfetamin zaslužan za njegovu dezorjentiranost.

„On je uzeo previše spida i to je promenilo njegovo ponašanje, to je jednostavno tako. To što je i pio, to je samo usporilo dejstvo narkotika, ali se po snimcima vidi da je on dezorijentisan i da ne vlada u potpunosti sobom. To objašnjava i njegov silazak do reke, čega, moguće, nije bio ni svestan“, pojašnjava poznati inspektor. Pitanje je da li bi uopšte i ostao živ da nije sišao u Savu, jer tolika oza narkotika je više nego zabrinjavajuća:”