Već je četiri godine otkako je ovaj svijet napustio kralj narodne muzike Šaban Šaulić, koji je život izgubio u saobraćajnoj nesreći nakon što se vraćao kući sa jednog svog nastupa u Njemačkoj. Iza njega je ostala njegova udovica Goca i njihovo troje djece, a zna se da je Šaban imao i vanbračnog sina kojeg je priznao. Sve ove godine se pisalo o tome kako se Goca nosi sa ovim velikim gubitkom, pa su se tako znale pojavljivati neke priče o njenim eventualnim novim udvaračima, ali ništa od toga nikada nije bilo potvrđeno.

Njena odluka da i nakon 4 godine ostane vjerna Šabanu je ostala nepromijenjena, a Goca se s vremenom totalno povukla u javnosti te je stvorila za sebe neki svoj mali svijet sa ljudima koje voli, mada se tu i tamo, sa svojim kćerkama pojavi na nekom događaju, ali ipak joj najviše godi kada je daleko od očiju medija i javnosti i kada je u svome miru i tišini i u svojim sjećanjima na Šabana. Poznato je i da je prije par mjeseci se oženio i njen sin Mihajlo, koji je sada napustio porodični dom te je zasnovao svoju porodicu, pa je na neki način Goca ostala sama

I ona je nedavno bila proslavila svoj 65. rođendan, a na taj poseban dan su uz nju bila sva njena djeca, kao i unuci, dok oni koji fizički nisu mogli da budu tu su bili uz Gocu putem interneta i mobitela, a svi su joj najviše poželjeli, prije svega zdravlje i mir u duši, a i ona sama teži za svime time.

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here