U nastavku dnaašnjeg članka dotaći ćemo se popularnog folkera Draka Latzića , a koji je sa svojim životom uvek spreman da javnos zasintrigira sa dešavanjima iz svog života . Naime , on i njegova sadašnja devojka Katarina su nedavno ozvaničili svoju vezu , a koja traje već nekoliko meseci , te je on sada u svojoj ispovesti progovorio upravo o njoj , kao i koliko dugo se poznaju , te je odrkio da je svaku ppredhodnu varao sa nnjjom.

– Katarina i ja se poznajemo 13 godina, davno smo bili u vezi i uvek smo se poštovali. Bili smo u kontaktu, viđali se i pili piće, tako da je uvek u mom životu. Ja se zapravo nikad nisam ni odljubio od Kaće, samo smo se razišli jer nije bilo pravo vreme za nas. U tom smislu sam uvek sve druge varao s njom. Ona je imala svoju vezu i brak, posle se razvela, isto kao i ja, i zašto da ne budemo zajedno? Smatram da je bolje da čovek sačeka da sazri. Mislim da smo tek sad prošli sve i možemo da uživamo zajedno do kraja života – priča Darko i nastavlja:

– Imam dvoje dece iz svojih veza s bivšim ženama i to je lepo. Deca su najlepša stvar i nikad ne bih poništio sve ono iz prošlosti iako sa ženama nije uspelo. Moj život je takav kakav je, sad imam 31 godinu i imam potrebu da se konačno smirim.Lazić tvrdi da tek sada oseća iskrenu zaljubljenost prema ženi i da su mu se sve prethodne veze dešavale u periodu kad nije bio spreman da se posveti na pravi način. Ostatak ovde.. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here