Do sada smo se mnogo puta uvjerili da je Jelena Karleuša osoba slobodnog duha pa i da je nekoliko puta pokazala čitavo svoje tijelo, samo nije neke najbitnije dijelove.

Mnogi se pitaju zbog svega toga što ona radi, kako to njenom suprugu Dušku Tošiću ne smeta jer bi to svakom muškarcu smetalo, dok Jelena i dalje svakog dana obraduje svoje fanove sa nekom jako provokativnom fotografijom koja budi dosta mašte kod muškaraca.

Jednom su je čak novinari pitali kako je to moguće da njenom suprugu ne smeta i da li prati njene objave. Jelena je rekla kako njenom suprugu odgovara da on ima ženu pored sebe koja dobro izgleda i da je on htio neku koja se ne slika tako, te nam veze sa javnim svijetom, onda ne bi izabrao nju.

Spomenula je i da oni nemaju takve tipove ograničenja u braku i da kod njih sve može uz dogovor, te da imaju maksimalno povjerenje jedno u drugo.

Ovu je sliku ona objavila na društvenim mrežama, a ona je htjela sigurno podsjetiti sve ljude kako je znala da se pojavi kao prava svjetska zvijezda u popularnom takmičenju Zvezde Granda i da ta produkcijska kuća nije ono što je bila bez nje.

Neki se ljudi nisu baš složili sa njom, pa su joj govorili da je pretjerala i da ovakve stvari ne treba raditi. I sami možete da pogledate tu fotku u ovome članku, pa ćemo vas ostaviti da sami procijenite i date nam vaše mišljenje oko ovoga.