Kao što ste već mogli da zaključite po naslovu , danas ćemo govoriti o šejcima i harmemima , a za koje javnost uopšte ne veruje da postoje u 21 veku. Naime, jako je mnogo mladih devojkaa koje su se upravo nalazile u ovim haremima , a i sledeća ispovest koju vam donosimo nam je pokazatelj upravo toga. Naime , do sada smo imali priliku da pišemo o dosta žena koje su se našle u haremu , a svoju ispovest odlučila je da podeli i poznata manekenka Džil Dod , koja je ejdnom priliko ispričala koliko je uživala u putovanjima i skupom životu , a istakla je i kako su joj se muškarci bacali pod noge.

Dakle , ona je na jednoj žurci u Monaku upoznala čoveka koji je bio jako bogat , ali i stariji od nje 25 godina. Ona je tada kako kaže bila devojka od 20 godina , a ovaj trgovac oružjem je bio najbogatiji čovek na svetu. Čak i pored činjenice da je on imao 11 žena , ona je pala na njegov šarm , te je dodala da njegovo bogatstvo koje je posedovao nije imalo velikog uticaja na to.

Naime , on je na njenoj ruci , na prvom susretu , svojom krvlju ispisao volim te , te ej to bio trenutak kada ju je kupio. Inače nije odustao od nje , te ju je pratio po celom svetu , sve do trenutka kada je odlučila da mu postane žena. “Imala sam svoju kuću, a Adnanova kuća na velikom imanju je bila izdvojena. Kada bih se viđala sa njim, bila bih nasamo sa njim u njegovoj kući ili bi on došao kod mene”. Ostatak ovde.