U nastavku današnjeg članka dotaći ćemo se jedne od najkontraveznijih voditeljki na našim malim ekranima , a koja je jako često tema brojnih medija . Naime , reč je o dobro poznatoj Jovani Jeremić , a koja je uspela da se istakne u javnosti , pa ni sama nije mogla da prođe pored oka Željka Mitrovića , a da je on ne uzme za sebe , pa je ona danas jedna od lica koji krase Pink Tv .

Naime , ona svakodnevno ističe koliko joj je posao bitan , pa ne krije da je sve sama u životu postigla . Naime , ona je rešila tako da da svojim pratiocima na Instagramu savete o biznisu , pa je objavila sliku na kojoj je citat: – Niko se nije obogatio radeći od 9 do 17 časova. Tako je se Jovana nadovezala na reči milionera , pa je dodala da ona nema radno vreme , kao i da je postala muškarac za kojeg je ranije želela da se uda. – Zato ja nemam radno vreme. Moj posao je moj život. I svi ljudi u mom životu spadaju u moj životni biznis. Zato me je teško pratiti. Zato me nećete videti u aferama, niti u vezama sa bilo kakvim muškarcima. Neću da trošim svoje dragoceno vreme na nebitne muškarce. Biram kome pozajmljujem svoju moć. Samo na velike premijere – deo je objave.

– Postala sam muškarac za kojeg sam želela da se udam. Onaj po mojoj meri. U deficitu pravih muškaraca, ja sam postala taj pravi muškarac. Ponosim se time. Da vaspitam one slabe kako da tretiraju prave žene – napisala je Jovana na Instagramu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here