U nastavku današnjeg članka donosimo vam novosti , tačnije šta treba da očekujete u mesecu Maju . Naime , najavljuje se da će neke znakove Zodijaka ovaj mesec biti izuzetno uspešan i to na svim poljima , dok će za neke ovaj mesec biti loš , te bi mogli da gledaju u prazan novčanik.

Ruska astrološkinja Tamara Globa otkrila je koga to u narednom mesecu očekuje teška besparica. Evo o kojim znakovima je reč. Šokrpija, iako je poznato da uvek stoje čvrsto na nogama , ali ovaj put se preporučuje da se ne zaleću u maju , te da ne troše novac bez potrebe ,jer su mogući nenadani gubitci. Mogući su nenadani gubici, neočekivani troškovi zbog čega je najbolje da prištede i da budu spremni. U narednom mesecu je moguće i da će menjati karijeru. Savet je i da smanje troškove. 

Kaada je Rak u pitanju poznato je da je ovaj znak sam po sebi sklon tome da voli da potroši, ali nažalost u maju se preporučuje da se saberu i ograniče kupovinu na ono što je neophodno. Također se navodi da se u ovom mesecu nipošto ne odlučujete na podizanje kredita , jer bi mogli zapasti u dugove iz kojih ćete se teško izvući. Ribe , kao vodeni znak Zodijaka uvek ima dve krajnosti – ili potroši novac, ili štedi do svih mogućih granica . Pa je savet astrologa u maju jeste da ne “krckaju” ušteđevinu ni pod razno, kao i da vode računa o kućnim aparatima, ne ostavljaju ih uključene kako ne bi pregoreli.