Tamara Globa je čuveni ruski astrolog, i njenim predviđanjem se vjeruje, zato što skoro nikad ne griješi.

Ona tvrdi da će ove godine ova tri horoskopska znaka imati veliku sreću i priliku za napredovanje. Vrijeme će provoditi u krugudragih ljudi i sve će im ići od ruke, a evo o kojim znakovima se radi:

Djevica
2021. godine Djevice će napokon pronaći smisao života i dobit će ono što im je nedostajalo za istinsku sreću. Ukoliko ste dugo bili usamljeni to će se promijeniti, prilika da upoznate srodnu dušu pojavi će se sredinom 2021. godine. Ova osoba će vam vratiti vjeru u ljubav i samopouzdanje oje vam je nedostajalo, za Djevice će 2021. godine tako definitivno biti u znaku ljubavi kao i lijepih osjećanja.

Ribe
Velika sreća očekuje sve predstavnike ovog horoskopskog znaka, jer sve što toko 2021. godine zamisle, to će im se i ostvariti, a život će im postati i bolje nego što su ikada mogli zamisliti. Tamara savjetuje da Ribe u ovoj godini daju sve od sebe. Zvijezde su vam naklonjene, a na vama je da se potrudite da iskoristite prilike na pravi način, i ne čekajte da se stvari same od sebe dešavaju, nego uložite trud koji će sigurno rezultirati uspjehom.

Bik
Za Bikove će ovo biti najneobičnija godina u posljednjih deset godina, ne samo da ćete biti pošteđeni loših životnih trenutaka, nego ćete dobiti priliku da ostvarite sve o čemu već dugo maštate. Sam kraj mjeseca januara donosi vam razrješenje neke situacije koja vas je dugo mučila. Pred Bikovima će biti dvije prilike, da nastave da žive po uobičajenom šablonu ili da promijene život iz korijena.