U nastavku današnjeg članka govorit ćemo o dobro poznatom pevaču , a koji se već decenijama nalazi na našoj javnosj sceni , te je reč o dobro poznatom Milošu Bojaniću , a kada je reč o njegovom privatnom životu , on je u braku dugi biz godina sa svojom suprugom Brankom , a koja mu je druga po redu , dok se jako malo toga zna kad aje reč o prvoj ženi iako je sa njom dobio dvoje dece . Naime , Baš je stariji sin kojeg je Bojanić dobio sa prvom suprugom Dragicom bio razlog zbog kojeg je pre par meseci ostavio svoju sadašnju ženu na Crnogorskom primorju kako bi sa Dragicom u Beogradu slavio punoletstvo njihove unuke Aleksandre.

Naime , Miloš j sa pvom supprugom imao razlog za slavlje , a sve jer su see njihovi sinovi vratili u Srbiju , te žele tu da nastave da žive posle jako mnogo godina provedenih u inostranstvu. Tako lepe vesti ponovo su spojile Bojanića i Dragicu koji iako više nisu zajedno uživaju u sreći koju su im zajednička deca priredila.

Upravo to je razlog zbog kojeg bi mnogi rekli da su DRagica i Bojanić sada u jako dobrim odnosim , pa čak iako su već jako davno u emtivnom smislu nasxtavili dalje. Dragicu već dugo gotovo niko nije mogao videti u medijima, pa je pomenuta proslava bila idealna prilika da saznamo kako izgleda prva supruga Miloša Bojanića. Vaša mišljenja o ovome ostavite u komentar. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here