U nastavku današnjeg članka jedna pomalo bizarna priča, a tiče se parova koji žive zajedno ili su u braku jako dugoi niz godina. Vjerujemo da oni koji su tek na početcima svojih veza, jednostavno žele žarko da saznaju šta to njihov partner radi kada oni nisu sa njima u kući. Tu ima i mala doza mistike, a žene prednjače u tome, ali mi danas pravimo mali izuzetak, i donosimo vam priču jednog znatiželjnog muškarca. 

Ovaj muškarac je iz totalno drugih poriva odlučio da snima svoju suprugu, ne iz znatiželje, nego zbog toga jer je bio ubjeđen da ga ona uporno vara. Zato je u jednom šopu kupio mini kameru, koju je bez njenoga znanja montirao u sobu i u kuhinju,i bio je ubjeđen da će nakon samo par dana da sazna sa kime ga to ona vara. Ne mora da dolazi u kuću, bio bi zadovoljan i kada bi čuo krucijalni poziv. 

Snimao je svaki dan, 10 dana za redom, i onda apsolutno se ništa nije desilo zanimljivo u tom periodu. Međutim, na snimcima je odjednmom vidio neke stvari koje njegova supruga radi, a da o njima nikada u životu nije razmišljao da joj može pasti na pamet da uradi. 

Vjerovali ili ne, kada god bi ostala sama, ona je masturbirala i samozodovaljavala se. On je poludi ood viđenih snimaka, jer sa njime nije imala seksa preko 3 mjeseca. To mu je bio puno veći udarac, nego da ju je uhvatio u bračnoj nevjerici. Da li vi znate da žene u brakovima masturbiraju ili to rade samo mupkarci?