Patricia Clark je 1983. godine na svijet donijela svog prvog sina Kevina Roberta, koji je težio nevjerovatnih 7,3 kilograma. Ta godina bila je prava senzacija u vijestima širom Svijeta, dok se doktori jednostavno nisu mogli načuditi ovom džinovskom dječaku. Neki lokalni mediji kažu da se najveća beba u istoriji čovječanstva, rodila u Nju Džersiju te godine. Sa 12 godina bio je visok 170 centimetara, a samo par godina kasnije, 195 centimetara.

Naravno, bebe se itekako često rađaju prije vremena, a ona koja je uspjela preživjeti ranije dospijevanje na Svijet, bila je Amillia Taylor. Težila je samo 283 grama. Na svijet je došla nakon samo 21 sedmicu i šest dana u februaru 2007. Rođena je u Miamiju na Floridi.

Ovaj jako zanimljiv dječak je kao što možete i vidjeti na video klipu je pravi džin od čovjeka, naime, on danas ima 35 godina, visok je 205 cm i ima 136 kilograma. Bavi se bodibildingom, i radi uredski posao, nije neki sportista kao što ste pomislili na prvu.
Da li vi poznajete nekoga ko je bio težak bar blizu ove težine kada se rodio? Za ovakve jako teške bebe, kaže se da su predodređene da imaju šećernu bolest, međutim ima i izuzetaka. Napišite nam vaše mišljenje u komentar.