Praziti u ljudskom tijelu stvaraju savršenu bazu za razvoj različitih bolesti. Uništavaju sluznicu , hrskavicu , crpe snagu , jedu vitamine , izbacuju toksine. Dok se tijelo ne oslobi parazita , povratak zdravlju je skoro nemoguć.

 

Često se prisustvo parazita ne može vidjeti analizama , pa je veoma važno da se organizam nadgleda i sluša. Ako se osjećate bolesno , a nema naznaka za određenu bolest , ili patite od loše kvalitete kose , noktiju , česte an gine i bolesti urogenitalnog sustava , vrlo je moguće da u svom tijelu imate parazite.

Postoji 100% siguran način da zaštitite sebe i svoju djecu u vašem domu. Najbolji lijek je zapravo u prirodi , u dobrom izboru biljaka koje rastu na ekološki netaknutim mjestima. Purodoni ne uzrokuju nikakve nus pojave , za razliku od hemijskih lijekova koji uzrokuju nesvjesticu , mučninu , glavobolju i pogoršanje biohemijskog stanja jetre. Ovaj dodatak prehrani u potpunosti je prirodan , a temelji se na aromatičnim klinčićima , suhim peludnim ekstraktom , češnjacima , kao i cvjetovima kolac.