Poznata pjevačica Rialda Karahasanović, ovu sezonu je osvojila 14. mjesto u finalu Zadruge, a otkako je napustila rijaliti, ona vrijedno radi na svojoj karijeri pa je tako izbacila i novu pjesmu.

Rialda kaže da je vrlo zadovoljna kako je startovala poslije rijalitija, a pjesma koju je snimila izazvala je jedan veliki bum. Izlazak iz rijalitija je doveo do neke vrste anksioznosti kod nje, ali kaže da je napetost polako popušta. Rialda ne krije da radi punom parom, a svoje planove želi da zadrži samo za sebe ovog puta. I dok cijela nacija govori o njoj i Kenanu Tahiroviću, Rialda navodi da nije nikako planirala da se zaljubi.

– Rekla, pa eto porekla! Čudno je sve, od prvog momenta našeg družnja, do ozbiljne ljubavi… Održati vezu u svim tim okolnostima, i da sve bude normalno, je zaista jako teško. Ali, kada shvatite da je nešto pravo, za to se vrijedi boriti do zadnje kapi krvi – kaže Rialda.

Moramo podsjetiti da Rialda i Kenan važe za jedan od najskladnijih parova, a pjevačica je otkrila kakvi su im planovi za budućnost.

– Sve je išlo samo od sebe kada smo izašli, a početkom mjeseca treba da se uselimo u stan. Planiramo da živimo zajedno Kenan i ja. Samo da se sve stabilizuje, pa da uzmemo i neki odmor, da se odmorimo psihički od svega. Pustili smo sve da ide i nekim svojim tokom. Nije nemoguće da se desi brak i djeca, ali nije nam fokus sad trenutno u tome – priča zadrugarka.