Ukoliko ste veliki fan narodnjaka i pop muzike Balkana danas, sigurni smo da u 21:00 svake subote pratite popularno muzičko takmičenje “Zvezde Granda”. Ono postoji dugi niz godina, i iako mnoge starije emisije širom svijeta poput “X Factor” ili “The Voice” inače nemaju namjeru da proslave svoje takmičare, “Zvezde Granda” su iole i uspjele u tome u par navrata.

Ipak, rijetko kad su takmičari fokus s obzirom na to da su članovi i članice žirija puno interesantniji balkanskoj publici radi svojih dječijih prepirki koje donose veliku gledanost. Veliki preokret ove sezone je što je Svetlana Ražnatović Ceca zamjenila svoju suparnicu Jelenu Karleušu, dugogodišnju članicu žirija koja je najviše pažnje privlačila na “Zvezde Granda”.

Ceca je već počela da se pokazuje kao sposobna zamjena za Karleušu, a pored toga, čini se da je prati jedan ljubavni par koji je ocjenjivala dok je radila u emisiji “Pinkove Zvezde” kao članica žirija. Radi se o pjevačima Dajani i Nemanji, a ukoliko ste vjerni pratilac ovakvih emisija, sjetićete se da je Nemanja zaprosio Dajanu pred kamerama i razveselio publiku te rasplakao Cecu i tadašnju kolegicu – pokojnu Marinu Tucaković. E pa čini se da se Dajana vraća ovoj sezoni “Zvezde Granda” kao i Nemanja.

Dajana je na svom Facebook profilu objavila video gdje je Nemanja zaprosio i gdje je rekla sudbonosno “da”, i u opis je stavila “uskoro”, što znači da su očito nešto posebno ovo dvoje pjevača spremili za ovu novu sezonu slavne emisije “Zvezde Granda”, a čini se da ćemo uskoro saznati i šta tačno.