Da li ste ovog vikenda spremni na jednu jako zanimljivu priču i temu koja je i više nego zanimljiva korisnicima društvenih mreža, a počela je kružiti istima u posljednjih par dana. Da li znate koja ste krvna grupa? To je i više nego bitna stvar za sve vas, jer u doba korona virusa koja je sada svugdje oko nas, jaako je bitno da znate koja ste krvan grupa. 

Primjera radi, premaa posljednjim istraživanjima naučnikaa i doktora iz cijeloga svijeta, A grupa je najpodložnija za virusne infekcije, a samim time i za dobijanje korona virusa. Sa druge strane nulta grupa je po njihovim procjenama najotpornijaa za sami virus, jer na eritrocitima na koji se “zakači” sami virus, nema dovoljan broj malih antenica na koji će se prilijepiti sami virus. 

Danas govorimo o krvnim grupama naa jedan totalno drugačiji način. Ako ste A grupa vi ste: straastveni, perfekcionista od čovjeka, jako ste odgovorna osoba, vaše slabosti su udovoljaavanje drugima, stidljivost i skrivanje samih emocija. Ako ste krvna grupa B vi ste praktični, promišljeni i ambiciozni kao osoba. Vaši najveći nedostaci su: hladnoćaa, nekooperativnost i nesusretljivost. 

Ako ste krvnaa grupa AB onda ste: popularni u društvu, jako ste otvoreni kao osoba te ste jako odgovorni po prirodi. Sa duge strane, vaši najveći nedostaci su: stidljivost i neposvećenost. I za sami kraj ako ste nulta grupa, vi ste: samopouzdani, smjeli, fokusirani i fleksibilni po prirodi. Vaše najveće mane su: lako odustaajete od nekih stvari kao i to da ste jako nepouzdani u globalu. Koja ste vi krvan grupa?