Estrada, bilo da se radi o domaćoj ili svjetskoj, nije baš milosrdna kad je u pitanju ljubav. Ako ste poznati, svi vas žele pa samim tim bude teško naći neku istinsku ljubav među publikom, pa se zato često slavne ličnosti okreću kolegama i kolegicama kada je ljubav u pitanju i svi prate dešavanja.

Tako je bilo mnogim slavnim parovima od Brad Pitta i Angeline Jolie pa sve do nekih domaćih velikana, a i dan danas je mnogo parova na estradi propraćeno medijski do te mjere da nemaju svoju privatnost kad oni to žele. Mi vam danas donosimo vijest vezanu za dvoje muzičara s naše estrade.

Naime, mnogo ljudi voli grupu po imenu Tropico Band kao i pjevačicu Jovanu Pajić, a fanovi znaju da su Aleksandar Cvetković poznatiji kao Sale i Jovana u braku još od 2011. godine kad su se vjenčali na Bežanijskoj kosi i pojavili u emisiji po imenu “3 puta da”. Zajedno imaju kćerke koje odgajaju skladno i dan danas, a njihov brak je, čini se, duže vrijeme na klimavim nogama. Jovana se već dugo ne javlja na pozive medija ali je zato odvojila vremena da sastavi poruku i objasni da su odlučili da se razvedu ali ostanu prijatelji.

Važno im je da imaju dobar odnos kako bi mogli u miru i skladu nastaviti da odgajaju svoje kćerke. Mnogi fanovi ovih muzičara su vidno razočarani i šokirani ali su svakako pružili podršku svojim muzičkim miljenicima jer svako ima pravo da bude sretan i da napusti brak koji mu ili joj ne odgovara.