Ponekad su ljudi jednostavno zaokupljeni nekim drugim stvarima u životu, pa jednostavno zanemare neke bitne stvari koje su usko povezane sa njihovim zdravljem. Neki se prekasno jave doktoru, tek kada neke bolesti budu u više nego poodmakloj fazi, tako da onda i nema puno neke đanse za ozdravljenjem. 

Zato je glavna stavka svakog mogućeg doktora, da se prate neki simptomi, koje vaše tijelo vama odašilje, jer samo na taj način, ranom preventivom, možete stati u kraj neke jako teške bolesti. Mi danas govorimo o jednoj stvari koja je na prvu loptu, onako bezazlena, međutim, kada pročitate naš današnji tekst, dobro ćete se zapitati o nekim stvarima. 

Danas govorimo o srčanom udaru, kojeg je jako bitno otkriti na vrijeme, ali se vrlo dobro zna koji su njegovi simptomi. Otežano disanje, probadanje u grudima, ali da li biste mogli povezati aritmiju, ili srčani udar sa ušima, i dlakama koje se pojavljuju na njima? Prema nekim istraživanjima, količina dlaka koja se nalazi u vašim ušima, može biti i više nego dobar parametar za vaše cjelokupno zdravlje. 

Doktor frenk Sanders je još 1973 godine objavio ovu više nego zanimljivu studiju koja je povezana sa ušima i dlakama u istim. Nabori na dijagonali ušne resice, mogu pokazati da imate problema sa samim srcem. Studija je obuhvatila 43 muškarca i 20 žena, i svi su imali dlake na ušima ali i prije toga srčani udar. On je uključio i 500 obdukcija, koje su pokazale da su sve osobe imali naboe na ušnim resicama kao i dlake u samim ušima. Vaša mišljenja?