Iako se danas čini kao da nove pop zvijezde odlaze i dolaze ostavljajući za sobom možda po jedan ili dva hita, imaju one koje se održe i dugi niz godina a kod nas je to hrvatska pjevačica Severina Vučković koja već decenijama kroji hitove koji se jako dugo pjevaju.

Severina je oduvijek poznata kao zgodna, lijepa, atraktivna i talentovana za muziku, iako je njena karijera puna skandala, mada to nije loša stvar ako ste poznata osoba jer vam je i to reklama, koliko god negativne bile te stvari koje se o vama pričaju u medijima i ovako na ulici.

Uprkos svim kontroverznim pričama i naslovima koji su izronili tokom Severinine karijere od problematičnih porodičnih odnosa pa do pornografskog snimka koji pamti cijeli Balkan, Severina se pokazala kao neko ko zaista voli svoju porodicu, a naročito djecu i da joj niko neće stati na putu da pruži sve što može kao majka. Međutim, jedna osoba koju Severina baš voli i cijeni je njena majka koja je sa njom od početka. Trudila se da svom dijetetu pruži svu moguću podršku čak i kad to nije bilo lako za izvesti, a Severina bi se uvijek zahvalila svojoj majci na kraju koncerta znajući da je iza bine i da je čuje.

Nedavno je postavila sliku u zagrljaju majke i rekla je kako se, bez obzira na godine, u majčinom zagrljaju uvijek osjeća kao malo dijete koje je zaštićeno od ostatka svijeta. Njena majka je i dalje tu za nju i podržava je na svakom koraku iako joj je dijete dugogodišnja estradna megazvijezda.