Zadruga je i dalje najgledaniji program što se tiče cijelog balkana. Kristijan Golubović i ekipa rade jako dobar posao, i drže gledaoce itekako budnim, jer nema dana a da se ne desi neka jako zanimljiva stvar, koja kada se izbaci na You Tube donosi milionske preglede. 

Svakako najviše trlja ruke, izvršni šef cijele priče Željko Mitrović, koji zbog takve gledanosti dobija jako dobre sponzore, koji mu uplaćuju masne cifre, samo da bi se bar malo pojavili u samom rijalitiju. Sam Kristijan Golubović ga košta minimum 300.000 eura, a dobiće sada i u martu novi stan u centru Beograda, samo da ostane do samog kraja sezone ovog jako popularnog i veoma gledanog rijaliti programa. 

Međutim, nije on samo tu na listi kao jedan od gledanijih, i Vladimir Tomović čini čuda ne bi li dobio jako dovoljan broj glasova za prolaz dalje. Međutim, ono što publika željno iščekuje u svakoj epizodi, jesu sukobi, svađe i afere kojih nikako ne manjka u posljednje vrijeme. Tako, svi oni koji sinoć nisu bili uz Zadrugu, propustili su veliki hepening iza kojeg je opet stojala ko drugi, nego Miljana Kulić. 

Tako je sinoć Taru Simov prozvala ljubavnicom od Ša, a ova čim je čula za takve optužbe, odmah je nasrnula na nju. Toliko je krenulo raspravljanje da su počele da padaju teške optužbe i riječi, a čak su se dohvatile i poćupale po kosi, pa je hitno moralo da reaguje i samo obezbjeđenje na imanju u Šimanovcima. Evo, kako je to sve izgledalo.